HTML

A zöldségen túl

Ez a blog nem arról szól, hogy minden nap ideírom, ha más nincs, hogy épp milyet ürítettem...meg milyen "csini rucikat" vettem tegnap a westendben...."kis" képekkel illusztrálva.

Friss topikok

  • Capitalist: Mindenképpen olvasom, minden postodat^^ és köszike h reflektáltál az üzire :)) sokat jelent. (2009.10.23. 11:53) 10.23.
  • Petrazselyem: @TheSpirit: személyes üzeneteket máshol fogadok, örülök, hogy szándék az van (2009.06.18. 08:01) Egy város, Petrazselyem szemszög

Linkblog

2009.12.15. 18:10 Petrazselyem

Meghasonlás

Újra meg újra meghasonlok a világgal. Bár ezen én már nem csodálkozom. A legújabb a divat így karácsony környékén a napokon át tartó ajándékkeresés. A sok beteg ember azzal próbálja meg a sok felesleges idejét eltönteni, hogy nem túlzok, napokon át járja az idiótábbnál idiótább boltokat, hogy már pedig, majd ő megtalálja a tökéletes ajándékot, ami nem létezik. Meg igazából nem is ez a lényege a karácsonynak, de általában azok az emberek szoktak így kutatni ajándék után szerintem, akik valamit kompenzálni akarnak ezzel. De ez ugyanolyan, mint az, hogy teljesen mindegy hány ékszerem vagy ezer ugyanolyan felsőm van, sajnos azok akiknek nincsenek belső értékeik "verik magukat" ilyenekre. Hát én elvagyok azzal a két pár kesztyűmmel egész télen... A másik az a karácsony=ajándék. A karácsony arról szól az embereknek mit fognak kapni karácsonyra, ahelyett, hogy annak örülnének, hogy kapnak valamit, nekem még mindig nem arról szól az egész, hogy anyukám mennyi pénzt tudott félretenni évvégére, és abból mekkora ajándékot kapok, kit érdekel. Lesz karácsonyfánk, mert az van az udvaron, meg bejgli, meg fenyőillat, ennyi elég, ja meg halászlé.

Nem hiszem, hogy több leszek azzal, hogy toronyórát lánccal veszek egy olyan embernek, aki körülbelül születésem vagy az ő születése óta ismer. Vagy ha nem is olyan régóta ismer, viszont eléggé ismer. Nekem ez az egész nem erről szól, és ez persze közhely, de akkoris így van.

A hibás emberek meg tartsák meg maguknak az ajándékkutatásukat. Ha nekik jól esik tegyék, de hova haladunk, ha ilyenek vannak.

Ez nem az a világ.

Na a másik téma, meg a pszichiátriai esetek öldöklése. Nem értem ezt. Aki ilyen eset azt tartsák már elzárva az egyik ez, a másik kedvencem az öldöklés utáni kijelentések: nem volt beszámítható. És??? Engem nem érdekel, igenis zárják börtönbe kész. A végén már csak a sok sárgacetlis fogja öldökölni egymást az országban. Ilyen nincs, igenis büntessék meg, lassan bárki gyilkolhat, mert ő nem beszámítható.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony meghasonlás


A bejegyzés trackback címe:

https://petrazselyem.blog.hu/api/trackback/id/tr431600358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása