HTML

A zöldségen túl

Ez a blog nem arról szól, hogy minden nap ideírom, ha más nincs, hogy épp milyet ürítettem...meg milyen "csini rucikat" vettem tegnap a westendben...."kis" képekkel illusztrálva.

Friss topikok

  • Capitalist: Mindenképpen olvasom, minden postodat^^ és köszike h reflektáltál az üzire :)) sokat jelent. (2009.10.23. 11:53) 10.23.
  • Petrazselyem: @TheSpirit: személyes üzeneteket máshol fogadok, örülök, hogy szándék az van (2009.06.18. 08:01) Egy város, Petrazselyem szemszög

Linkblog

2009.11.09. 13:51 Petrazselyem

Horgászat vs ürülékes víz avagy hogy ne szállj szembe az elemekkel

Legalább két hónapig nem szeretnék tó közelébe kerülni. Leszögezem, hogy horgász családból származom. Az én gyerekkorom szerves része volt a horgászat, kishalfogás süllőzni, szákban nézni a nagy halakat, mind természetes. Mindaddig nincs is baj, amikor az ember akváriumi halat akar fogni.

Az egész baj egy felesleges akváriummal kezdődött, aminek a betelepülését egy plecotól vártuk. A plecó az algaevő harcsa nevezetű nagyszerű élőlény, aki az üveget szívogatva egész nap az algákkal táplálkozik, na jó eszik mást is néha. Az én otthoni akváriumom is tartalmaz egy plecót, ő tíz centis, nem 30, mint amilyet mi szerettünk volna fogni. Meg volt a hely, ahol megfoghatjuk, és a módszerek is. Kettő többórás sikertelen próbálkozás után gondoltuk, hogy majd a harmadik tuti befutó.

Elindultunk harmadszor is. Persze szakadt az eső, nem számít. Már a villamosmegállóban felcsapott egy kocsi, semmi gond. Az igazi gondok később jelentkeztek. Földalatti kijárat hatalmas pocsolya, én természetesen nem vettem észre, mert el voltam foglalva a nagyszerű Bikini koncert zenéjével. Konkrétan bokáig merültem a vízben, amivel a legnagyobb baj az volt, hogy valamiféle ürülék ázott benne. Ennél rosszabb már nem történhet mentünk tovább a tóhoz. Nem maradunk sokáig, nem maradunk sokáig, de ez a módszer a biztos, ha így nem akkor már tényleg csak szigonnyal lehet megfogni a kis szemeteket.

A módszer nem vált be, halat nem hoztunk, hallottunk egy fél koncertet és cseppet sem kellemes szagokkal övezve tértünk haza. Szolgáljon örömünkre a kis kárász, aki az akváriumban figyel plecó helyett, ha csak ideiglenesen is. As the rush comes.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert szerelem bikini horgászat borsó pleco


A bejegyzés trackback címe:

https://petrazselyem.blog.hu/api/trackback/id/tr111512678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása