HTML

A zöldségen túl

Ez a blog nem arról szól, hogy minden nap ideírom, ha más nincs, hogy épp milyet ürítettem...meg milyen "csini rucikat" vettem tegnap a westendben...."kis" képekkel illusztrálva.

Friss topikok

  • Capitalist: Mindenképpen olvasom, minden postodat^^ és köszike h reflektáltál az üzire :)) sokat jelent. (2009.10.23. 11:53) 10.23.
  • Petrazselyem: @TheSpirit: személyes üzeneteket máshol fogadok, örülök, hogy szándék az van (2009.06.18. 08:01) Egy város, Petrazselyem szemszög

Linkblog

2009.09.07. 09:18 Petrazselyem

Éljen a kiscsoport!

Ma kora reggel, már 9kor röhögőgörcsöt kaptam a szánalmat nyújtó embereken, a kicsit magukról sokat képzelőkön, meg a majdnem óvodás szintű napi blogokon. Azokról nem is beszélve, akik azt hiszik a világ miattuk forog. És amikor eme remek tulajdonságok még torlődnak is, na az a vég. Köszönöm az élményt:D. Minden reggel megéri felkelni valamiért. És várjuk a nagyszerű telet, mert a hóesés maga a gyönyör.

Szólj hozzá!

Címkék: blog tél röhögőgörcs


A bejegyzés trackback címe:

https://petrazselyem.blog.hu/api/trackback/id/tr931365270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása